Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók:
- 6 tojás
- 1 kis pohár tejföl
- 6 dkg margarin
- 1 teáskanál mustár
- 3 szál vastagabb újhagyma
- só
Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, majd leöntjük róluk a vizet, leöblítjük hideg vízzel, és amíg hagyjuk hűlni, addig dolgozunk a többi hozzávalóval.
Robotgéppel habosra keverjük a sóval a margarint és a tejfölt. Belekeverjük kanállal a mustárt és az apróra vágott hagymát, majd nagylyukú reszelőn belereszeljük a főtt tojásokat és alaposan összekeverjük. Ezután már kenhetjük is a pirítósunkra. Hűtve tároljuk.
Tipp: Adhatunk hozzá borsot, snidlinget, petrezselymet, lehet sima margarin helyett akár vajkrémmel is készíteni, mindenhogyan finom.