Hozzávalók:
Sárga tésztához:
- 110 g búzaliszt
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 100 g margarin
- 50 g porcukor
Rózsaszín tésztához:
- 110 g búzaliszt
- 1 csomag epres pudingpor
- 100 g margarin
- 50 g porcukor
Barna tésztához:
- 100 g búzaliszt
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 100 g margarin
- 50 g porcukor
Elkészítés:
A tésztákhoz a hozzávalókból színenként, keverőtálban kézi robotgép dagasztó spiráljával sima tésztákat dagasztunk. Kézzel kissé átgyúrjuk, majd frissentartó fóliába csomagolva legalább 40 percig hűtőbe tesszük a színes tésztákat.
A tésztákból kis gömböket formázunk és sütőpapírral bélelt tepsibe egymástól egy kis távolságra helyezzük. Nyomdával vagy villával kissé ellapítjuk, ezzel meg is mintázva a kekszek tetejét.
Előmelegített sütőben, alsó- felső sütéssel 180 fokon kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
A megsült kekszeket tepsivel együtt sütő rácsra téve hagyjuk kihűlni.